Farrow & Ball Paint

Er zit een vleugje alchemie in Farrow & Ball verf. Het hoge pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter van de ingrediënten geven de verf de karakteristieke en niet te evenaren diepte van kleur.

Het Farrow & Ball kleurenpalet met 132 kleuren is met zorg ontworpen en de namen van de kleuren weerspiegelen de zorg en inspiratie waarmee het palet is gecreëerd. Achter iedere kleur gaat een speciaal verhaal of betekenis schuil die terug te vinden is in de naam – of dit nu de natuur is, het dialect dat gesproken wordt in Dorset, historische gebouwen, inspirerende personen of plaatsen. De verfproducten zijn van Farrow & Ball zijn 100% watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in ieder vertrek van uw woning.

Bekijk de Farrow & Ball kleurenkaart via deze link.

Wilt u een gratis Farrow & Ball kleurenkaart aanvragen, klik dan hier.

Farrow & Ball verf en behang is verkrijgbaar via geselecteerde verf- en interieurspeciaalzaken. Bent u vakhandel, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Bent u een particuliere bezoeker, dan kunt u uw dichtstbijzijnde F&B-verkooppunt vinden via deze link.