Farrow & Ball Colour Consultancy

Heeft u soms advies nodig om de sfeer te bereiken die u graag wilt? Voor kleur- en decoratietips kunt u terecht bij onze dealers. Zij staan altijd klaar om u te adviseren omtrent het gebruik van kleur, om uw projecten met u te bespreken of u tips en begeleiding te geven. Wilt u liever persoonlijk en op maat gemaakt advies, dan bezoekt een door Farrow & Ball opgeleide Colour Consultant u graag thuis.

Waarom zou ik gebruik maken van deze service?

Als u het beste resultaat wilt bereiken met kleur in uw interieur dient u rekening te houden met lichtinval, de ruimtelijke indeling en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Iedere interieur is uniek en de manier waarop u dit decoreert hangt geheel af van uw persoonlijke smaak.

Ons team van speciaal opgeleide Colour Consultants geeft u op maat gemaakt, persoonlijk kleuradvies. Door hun uitgebreide kennis van het Farrow & Ball kleurpalet en behangcollectie zijn zij in staat persoonlijke kleurschema’s te ontwerpen en decoratief advies te verschaffen voor iedere woonstijl.

Wat is bij deze service inbegrepen?

  • Een telefonisch consult om voorafgaand aan uw afspraak met onze Colour Consultant uw project te bespreken. Op deze manier kunt u uw tijd met onze consultant bij u thuis optimaal benutten.
  • Een bezoek van onze Colour Consultant bij u thuis. U kunt uw decoratieplannen, favoriete kleuren en ideeën bespreken en onze consultant zal de ruimtelijke indeling en lichtinval van het vertrek beoordelen.
  • Na het consult ontvangt u een specificatie met gegevens betreffende het aanbevolen kleurenschema, finishes, behangpatronen en adresgegevens van uw dichtstbijzijnde Farrow & Ball verkooppunt.

Honoraria

  • Farrow & Ball Colour Consult €200,- (exclusief 21% BTW) per uur.
  • Een consult duurt minimaal één uur. Mocht u extra tijd willen reserveren, dan zullen wij per 30 minuten een bedrag in rekening brengen.
  • Een consultant kan per uur advies geven voor ca. 3 tot 4 kamers, dit is afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de vertrekken.
  • Het is mogelijk dat er reiskosten in rekening worden gebracht afhankelijk van de afstand die de Farrow & Ball Colour Consultant moet reizen vanaf zijn/haar adres.

Aanvraag voor Colour Consult