Voghi

Modern of klassiek, uni of gestreept, heldere kleurrijke ontwerpen of sobere ton-sur-ton patronen, de stoffen van Voghi zijn een perfecte keuze om in een interieur de Italiaanse elegantie en verfijning te creëren.

Bekijk de gehele Voghi collectie via de Voghi website

Robert Allen

In hun wereldwijde zoektocht naar de mooiste stoffen is Robert Allen in Amerika uitgegroeid tot marktleider op het gebied van decoratieve stoffen voor de interieurmarkt. De stoffencollectie is beroemd om het uitzonderlijke brede scala aan kleuren, patronen en productsamenstellingen.

Robert Allen Contract is een belangrijke leverancier van in- en outdoorstoffen voor de hospitality branch en luxe jachtbouw. Deze tak van Robert Allen combineert kunstig geïnspireerde ontwerpen met zeer duurzame samenstellingen die voldoen aan de strenge contract eisen. Robert Allen Contract biedt brede aanpassingsmogelijkheden in hun geprinte en geweven stoffen, zoals eigen kleurkeuze, patroon en basismateriaal.

Via hun Room Service programma worden kant-en-klaar producten voor bijvoorbeeld hotels geleverd zoals dekbedovertrekken, bedskirts, gordijnen en kussens – alles naar wens van de klant.

Bekijk de gehele Robert Allen collectie via: www.robertallendesign.com

Westbury

De stoffen van het in Australië gevestigde Westbury Textiles, worden geweven door de beste weverijen over de wereld.

De collectie bevat een grote keuze aan zijden stoffen, glazed linens, chenilles, velours, mohair, kamerbrede gordijnstoffen en een speciale serie contract- en outdoorstoffen allen in aardse tinten en indigo blue.

Bekijk de gehele Westbury Textiles collectie via: www.westburytextiles.com

Veraseta

De vierde generatie staat aan het roer van dit Franse stoffenhuis, gespecialiseerd in zijden stoffen en geweven in hun thuisbasis Charlieu. De naam van het bedrijf omschrijft hun focus – het is een combinatie van de latijnse woorden VERA (waarheid) en SETA (zijde).

Door gebruik te maken van de beste materialen en vast te houden aan de Franse traditionele manier van weven van luxe stoffen (taffeta, faille, satin, canetille, damask) heeft Veraseta zich gepositioneerd in de high end interieur- en haute couture branche.

Bekijk de gehele Veraseta collectie via: www.veraseta.fr

Titley & Marr

Bedrukte en geweven stoffen in linnen, wol en katoen gecombineerd met een mix van natuurlijke en levendige tinten, geven deze collectie de kenmerkende Engelse look. Elke seizoensgebonden collectie wordt door Kate Marr ontworpen met stijlen geïnspireerd op traditionele documenten. Deze documenten worden omgezet in hedendaagse patronen en kleuren zodat ze toepasbaar zijn in een moderne leefomgeving.

Bekijk de gehele Titley & Marr collectie via: www.titleyandmarr.co.uk

Rentmeister

Rentmeister is leverancier van exclusieve stijlstoffen waar kwaliteit de basis is van het bedrijf. Deze drijfveer is het directe resultaat van klasse, traditie, innovatie, smaak, de liefde voor het ambacht evenals precisie en een sterk verlangen naar perfectie. Onze snelle tijd vraagt individualiteit en duurzaamheid. Dit wordt door Rentmeister in stoffenontwerp beantwoord met: ‘alles kan’ door eigen jacquard weverij. Zichzelf bewezen patronen uit de Renaissance, Biedermeier of Jugendstil staan in harmonie naast moderne en dynamische trends van hedendaagse stijlen.

De kwaliteitsstoffen van Rentmeister worden gebruikt als eye catchers in moderne interieurs, maar u kunt de stoffen ook vinden als bekleding- en wandbespanning in Paleis op de Dam, Holland America Lijn, overheidsgebouwen, hotels en restaurants.

Bekijk de gehele Rentmeister collectie via: www.rentmeister-manufaktur.de

Holland & Sherry

Vanaf de oprichting in 1836 is Holland & Sherry gespecialiseerd in de meest verfijnde stoffen voor de luxe kledingbranche.

Geweven met uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, zijde en linnen werd de collectie een toonbeeld van kwaliteit en ambacht.

Bekijk de gehele Holland & Sherry collectie via: www.hollandandsherry.com

Edmond Petit

Edmond Petit, opgericht in 1850, is sinds 1891 gevestigd aan 23 Rue du Mail in het 2de arrondissement van Parijs. De collectie van dit Franse familiebedrijf bevat velours, lampas, damast, bedrukte linnen en katoen en een grote collectie contractstoffen voor theater, luxe jachtbouw,  hotel- en restaurantinterieurs.

Edmond Petit is tevens editeur van de traditionele Hamot collectie en de elegante collectie van Madeleine Castaign.

Bekijk de gehele Edmond Petit collectie via: www.edmond-petit.fr

Colony

Colony is trots op het predicaat ‘Made in Italy’. Alle lampas, velours, brocades en zijden stoffen worden in Italië geweven en kenmerken zich door een eindeloze verscheidenheid aan kleur.

Het bedrijf haalt inspiratie voor de ontwerpen uit historische archieven en hun bekende lampas stoffen brengen Franse en Italiaanse tradities tot leven in moderne kleuren.

Bekijk de gehele Colony collectie via: www.colonyfabrics.com

John Boyd

Opgericht in het Engelse Castle Carry in 1837, is John Boyd één van de laatste wevers die het traditioneel weven met paardenhaar in stand houdt. De stoffen worden enkel geweven met de beste kwaliteit paardenstaartharen op oorspronkelijke weefgetouwen en technieken uit 1870.

De stoffen worden gebruikt op traditioneel stoffeerwerk, zijn uniek voor wandpanelen en perfect voor het wegwerken van geluidsspeakers.

Bekijk de gehele John Boyd collectie via: www.johnboydtextiles.co.uk

Beacon Hill

De exclusieve en elegante stoffen van Beacon Hill onderscheiden zich door origineel ontwerp en bijzondere schoonheid.

De ontwerpers van Beacon Hill reizen met kritische blik de wereld over om een samenwerking aan te gaan met ambachtslieden die de impressies uit de mode en kunst omzetten in ‘one-of-a-kind’ stoffen.

Bekijk de gehele Beacon Hill collectie via:  www.beaconhilldesign.com