Betoverende behangpatronen

Farrow & Ball onthult drie betoverende nieuwe behangpatronen geinspireerd op de jaren ’40. Verkrijgbaar vanaf 1 september 2016.

De drie nieuwe behangpatronen zijn geïnspireerd op het decennium waarin het bedrijf werd opgericht. De uniek gestructureerde behangpatronen zijn een verwijzing naar de paradoxale gevoelens uit de naoorlogse periode, een eigentijdse interpretatie van klassieke patronen uit de jaren ‘40.

arcadeArcade is gebaseerd op de uit de jaren ’40 sterk vertegenwoordigde art deco beweging; een zacht romantische uitvoering van het klassiek gewelfde motief. Dit prachtige, tastbare schulpdessin danst lichtvoetig over de gehele lengte van het behang en heeft een onmiskenbare, elegante uitstraling.
gableGable is geïnspireerd op een charmante landelijke scène, een beeltenis van omgeploegde akkers, omheiningen en boerderijdieren. Dit patroon vat de jeugdige onschuld van het eenvoudige leven
van vroeger perfect samen. Dit ragfijne patroon is doordrenkt met speelse details die absoluut tot de verbeelding spreken.
enigmaEnigma is een verleidelijk, gedurfd geometrisch design. Het is vernoemd naar de codeermachine die de Britse mathematicus Alan Turing tijdens de Tweede Wereldoorlog ontworpen en ontcijferd heeft. Dit ogenschijnlijk eenvoudige ontwerp, bestaande uit een reeks aaneengesloten vierkanten, creëert een boeiende, dynamische sfeer in ieder interieur.Het ambachtelijke behang van Farrow & Ball wordt door middel van traditionele blokdrukmethoden met de authentieke verf vervaardigd. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in zeven kleurcombinaties, variërend van neutrale kleurtonen met bescheiden pasteltinten tot uitgesproken kleuren met metallic accenten.