Farrow & Ball introduceert drie nieuwe behangpatronen

Verkrijgbaar vanaf 6 september 2017. Na maanden van schetsen en printen lanceert Farrow & Ball op 6 september 2017 met gepaste trots hun nieuwe Florals Wallpaper Collectie! Het op traditionele wijze vervaardigd behang, gemaakt met hun watergedragen verven, bevat 3 botanische patronen. Ontdek hieronder meer… Helleborus – het prachtige bloempatroon van Helleborus is het grootste patroon in de collectie van Farrow & Ball. Het bloempatroon lijkt zich op de muren te openen en transformeert uw woonkamer in een warm en schitternd verblijf. Atacama – in dit vrolijke tropische patroon zijn veel botanische elementen verwerkt. Je … >>> lees verder.

Farrow & Ball – TEFAF Maastricht 2017

TEFAF Maastricht biedt ieder jaar weer een ongeëvenaarde platform voor kunst- en antiekliefhebbers. ’s Werelds bekendste kunst, antiek en design beurs trok dit jaar meer dan 75.000 bezoekers van over heel de wereld.

Wij waren dan ook zeer vereert dan Kollenburg Antiquairs uit Oirschot, gespecialiseerd in 18e eeuwse antieke meubelen en decoratieve objecten, hun keuze had laten vallen op de prachtige St. Antoine Papers BP930 van Farrow & Ball voor gebruik in hun stand.

Nomadic Color Collection

De Nomadic Collection van Robert Allen weerspiegelt in kleur, sfeer en textuur de nomadische culturen van het Atlas Gebergte in Marokko tot het Tibetaanse plateau en de prairies van de Great Plains. De kleurverhalen in de stoffenboeken Onyx, Carob, Denim en Cement tonen in zwart en ivoor de patronen van kleden en sjaals gemaakt door Berbers. In de diep weelderig bruine patronen zien we de felbegeerde manden geweven door de Zulu. Bekijk de gehele collectie via deze link

Farrow & Ball onthult de kleurtrend voor 2017

Naar mate we meer vertrouwen krijgen in het decoratieproces durven we meer kleur te kiezen in onze interieurs. Er wordt volop de meer dramatische en levendige tinten gekozen zoals Radicchio, Studio Green, Hay en All White. Deze vier kleuren blijven een vertrouwelijke aantrekkingskracht houden en geven verrassende combinaties. Van het tijdloze, vervlogen gevoel van Hay en Studio Green tot de levendige tint Radicchio en het tegenwicht van het pure, ongecompliceerde All White – de vier kleuren beschikken over een verfijnde uitstraling die prachtig tot zijn recht komt in traditionele en moderne interieurs. STUDIO GREEN Het … >>> lees verder.

Colony Spring 2017 Collectie

De Spring Collectie van Colony, aanwezig op onze showroom, bestaat uit vijf klassieke patronen met een moderne twist. De lampas Ginkgo heeft de naam gekregen doordat het patroon de waaier bladen laat zien van de Japanse notenboom Ginkgo. De stof Ginkgo is verkrijgbaar in 5 pasteltinten met bijpassende coördinerende stof Ginkgo Coordinato met alleen het Chinese geometrische patroon. Villa Ada, het twee na grootste park in Rome en huisvest talrijke neoklassieke gebouwen zoals Villa Reala Savoia. De stof Villa Ada is geïnspireerd op de klassieke damasten uit deze periode. De moderne twist is zichtbaar door … >>> lees verder.

Nieuwe Collectie 2017 Edmond Petit

Op Deco Off introduceerde Edmond Petit de eigentijdse behangcollectie van de Russische kunstenares Catherine Gran. Zij studeerde af aan de l’Ecole nationale supérieure des Arts Décoratifs en woont en werkt al jaren in Parijs. Haar exposities zijn te bewonderen in Londen, Parijs, Florence en Beiroet. Leidraad in haar ontwerpen is haar liefde voor de natuur en dit uit zich in zeer gedetailleerde pentekeningen in zwart wit met afbeeldingen dieren, fruit en groenten. De patronen zijn kunstwerken op zich met één sprankelende kleur als statement. Naast de behangcollectie introduceerde Edmond Petit ook 5 nieuwe stoffen, nu … >>> lees verder.

Paris Déco Off – 19 t/m 23 januari 2017

Volg de nieuwe trends op stoffengebied tijdens Paris Deco Off 2017. Onze agentschappen begroeten u graag in hun showrooms om u de nieuwste collecties te tonen:
Farrow & Ball – Galerie Siki de Somalie, 30 Rue Jacob, 75006 Paris
Holland & Sherry – 17 Rue de l’Echaudé, 75006 Paris
Edmond Petit – 23 Rue de Mail, 75002 Paris
Verasta en John Boyd – 18 Rue des Petits Champs, 75002 Paris

Enchanting Color Fabric Collection

Robert Allen brengt 4 schitterende stoffenboeken uit geïnspireerd op de moody tinten van het verkleuren van een bos in de herfst en kleuren van mossen, bladeren, bloemen en ander organisch materiaal wat op een bosbodem te vinden is. Schubbig schors, gladde bladeren en glinsterende dennennaalden zijn de inspiratie voor een serie spannende patronen.

Bekijk de collectie via deze link: https://www.robertallendesign.com/enchanting-color-fabric-collection

Inspiratie herfst/winter 2016

Farrow & Ball laat de trends voor het najaar 2016 zien door verschillende stijlen en kleuren toe te passen. Zo is een moodboard samengesteld met Oosterse invloeden gecombineerd met industrieel design wat een perfecte mix geeft voor het hedendaagse interieur. Ook is een pallet samengesteld met zachte pasteltinten voor een meer verfijnde stijl.

Wilt u meer over de Herft/Winter-trends lezen, klik dan hier: http://eu.farrow-ball.com/key-colours-2016/content/fcp-content

Betoverende behangpatronen

Farrow & Ball onthult drie betoverende nieuwe behangpatronen geinspireerd op de jaren ’40. Verkrijgbaar vanaf 1 september 2016. De drie nieuwe behangpatronen zijn geïnspireerd op het decennium waarin het bedrijf werd opgericht. De uniek gestructureerde behangpatronen zijn een verwijzing naar de paradoxale gevoelens uit de naoorlogse periode, een eigentijdse interpretatie van klassieke patronen uit de jaren ‘40. Arcade is gebaseerd op de uit de jaren ’40 sterk vertegenwoordigde art deco beweging; een zacht romantische uitvoering van het klassiek gewelfde motief. Dit prachtige, tastbare schulpdessin danst lichtvoetig over de gehele lengte van het behang en heeft een onmiskenbare, … >>> lees verder.