Maak kennis met de 9 nieuwe kleuren van Farrow & Ball

Eindelijk is het zover, de launch van de negen nieuwe kleuren van Farrow & Ball is een feiten we hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar vanaf 20 september 2018. Lees snel verder en ontdek de nieuwe kleuren en de verhalen achter hun namen.

School House White no. 291
Dit is de lichtste kleur in een kleurengroep met o.a. Shadow White, Shaded White en Drop Cloth. Het is een zachte wittint die herinneringen oproept aan oude schoolgebouwen.
Treron no. 292
Een grijsgroene versie van Farrow & Ball’s klassieker Pigeon, vandaar dat de tint vernoemd is naar het groene zusje van de grijze duif. De perfecte accentkleur bij onze Traditionele Neutralen.
Jitney no. 293
Deze ontspannen zandkleurige neutrale tint is vernoemd naar de bus die de inwoners van New York naar de goudgele stranden van de Hamptons brengt.

Paean Black no. 294
Deze door de Greorgian periode geïnspireerde zwarttint is een verwijzing naar de kleur van oude, in leer gebonden zangboeken en ontleent zijn oorsprong aan een lofzang.
Sulking Room Pink no. 295
Een gedempte rozetint die haar oorsprong ontleent aan de kleur die van oudsher gebruikt werd in boudoirs – boudoir is afgeleid van het Franse woord ‘bouder’ wat pruilen (to sulk in het Engels) betekent.
Rangwali no. 296
Een exotische rozetint vernoemd naar de grote wolken poeder die tijdens het kleurrijke Holifeest in India enthousiast worden rondgestrooid.

Preference Red no. 297
Deze barokkleur is de diepste en meest intense rode tint uit het assortiment. Een ode aan de oorspronkelijke naam waaronder Farrow & Ball destijds werd opgericht. De favoriete rode tint binnen moderne interieurs.
Bancha no. 298
Een moderne groene tint uit het midden van de vorige eeuw. Een donkere versie van onze populaire gearchiveerde kleur Olive. De kleur, genoemd naar de Japanse theebladeren, geeft een gevoel van geborgenheid.
De Nimes no. 299
Deze elegante blauwe tint is heerlijk subtiel en gebaseerd op de alledaagse werkkleding van fabrieksarbeiders oorspronkelijk geweven in Nîmes – Frankrijk.